Beoordelingen

8,6
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,7
Comfort
8,4
Locatie accommodatie
8,4
Faciliteiten
8,3
Personeel
9,0
Waar voor uw geld
8,7

Beoordelingen

    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    18 september 2017

    Prima en gastvrij verblijf

    Het sanitair is voldoende maar had beter gekund.
    De locatie was prima. Uitzicht op zee. Het laatste stukje is een privé-weg in zeer matige staat maar toch goed te doen. Als je er eenmaal bent is er voldoende parkeerruimte. Het appartement is goed. De gastheer geeft voldoende info. Er is niets op loopafstand. Je moet voor alles de auto gebruiken. Castelmare del golfo heeft goed bereikbare goede supermarkt en erg gezellig centrum. Palermo is een uur rijden. Natuurpark Zingaro (aanrader!) een halfuurtje
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    11 augustus 2017

    Lekkere plek

    Status weg er naar toe
    Locatie , terras aan het zwembad, uitzicht.
    Sandra
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    10 augustus 2016

    Rustig gelegen vakantieverblijf

    Stapelbed in de keuken. Bij het bed geen nachtlampjes en niks van nachtafel of dergelijke om je gsm etc op te leggen. De televisie zat achter het stapelbed zodat er onmogelijk naar tv kon gekeken worden. Als de robot in het zwembad zat je geen mogelijkheid had om het zwembad te gebruiken. Extra kosten voor een badmuts als je het zwembad wou gebruiken.
    De rustige ligging. De citrusvruchten rond het zwembad dat we mochten plukken.
    A.J.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    8 oktober 2017
    The balkony, the kind owner
    Raphaela
    it

    Beoordelingsscore

    7,5
    9 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Inge
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    31 juli 2017
    The airconditioning was located in the kitchen and could not get the bedroom cold. The interiour of the room was a bit outdated. The balcony had a very nice view of the sea, but was not really large enough for 4 people.
    The room was spacious. The balcony (of the superiour room) had a great view. The swimming pool is nice. The location is good.
    ca

    Beoordelingsscore

    8,8
    2 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Sofie
    be

    Beoordelingsscore

    7,1
    24 september 2016

    Basic house, nice welcome but annoying dogs barking at night

    It was very hard to get a good night sleep because of dogs barking all night long. This was very loud. We had to buy ear plugs but even then you could still hear dogs barking.
    Mario was very friendly and gave us a nice welcome. The room was basic but that can be expected for this price. Nice terrace.
    Alison
    nz

    Beoordelingsscore

    9,2
    4 september 2016
    The location is a well out of town and very hard to find. It needs more signposting. Even with GPS.
    Great apartment and pool - just as promised
    Sandra Sergent
    it

    Beoordelingsscore

    7,9
    17 juni 2016

    Like the place but definitly need JPS to find the location

    Cleaning material , staying 2 days with motobike, did not want to buy sponges. Need more signs on the road to find property
    Very friendly owner, pool clean , quiet